Met een gedegen plan het maximale uit uw onderneming halen.

Over MKBverspilling - uw MKBverspillingsadviseur

Wie is Peter Stavenuiter?

Als accountant en adviseur bij AAdditum onderneem ik al 15 jaar met en voor ondernemers. Zelf kom ik uit een ondernemersgezin en vanuit die achtergrond heb ik veel raakvlakken met de ondernemer die dagelijks aan het roer staat van zijn bedrijf. Ik (her)ken de uitdagingen en problemen waar u als ondernemer tegenaan loopt.

Ik ben gedreven om een resultaat naar ieders tevredenheid neer te zetten en vind het belangrijk de échte (latente) klantvraag te achterhalen en hier proactief op te reageren. Lees hier verder.

Uw uitdaging

Met "uw uitdaging" vraag ik u actief op zoek te gaan naar de verspillingen binnen de combinatie u-zakelijk-privé. Waar laat u geld liggen zonder dat u zich daar bewust van bent?

Probeer eens uit de hectiek van de dag te komen en kijk nogmaals een keer van bovenaf op uw organisatie en uw privé raakvlakken; waar liggen de echte risico’s voor nu maar zeker ook voor later? Vraag eens actief aan medewerkers wat ze nodig hebben om hun werk beter te kunnen doen in plaats te constateren wat er niet goed gaat. heeft u het privé (financieel) goed geregeld?

Als u de tijd neemt om de rust te pakken en dieper na te denken dan u uzelf normaal aan tijd gunt, zult u zien dat er legio mogelijkheden zijn om te besparen en verspillingen tegen te gaan.

Ik ben van mening dat als je de term “ondernemen” gaat ontleden het niets ander is dan verspilling tegen gaan en iets moois creëren wat u voldoening geeft en iets is om trots op te zijn!

Het is mijn bedoeling dat deze site en de bijbehorende mkbverspillingscheck bijdraagt aan het vergroten van uw bewustzijn over verspilling in uw organisatie en dat bedrijfsoptimalisatie een proces is wat nooit ophoudt, maar over dat laatste bent u het vast met mij eens.

MKB-Verspilling_CT_verspilling-afval-verlies-01

"Ik ben een gedreven accountant adviseur die oog heeft voor alle processen in uw organisatie"

Mijn specifieke drive? zorgen dat u rustig kunt slapen en we zeker weten dat we het beste uit uw organisatie naar boven hebben gehaald!

Uw MKBVerspillingsadviseur
MKBVerspilling_CT_uitdaging_innovatie

Als MKBverspillingsadviseur heb ik de afgelopen 15 jaar op veel verspillingsonderwerpen expertise opgebouwd. Daarnaast heb ik binnen mijn opgebouwde netwerk, samen met BDO, kennispartners die een grote bijdrage kunnen leveren aan uw persoonlijke behoefte (selectief) te besparen binnen uw organisatie.

Een behoefte die pragmatisch zal worden ingevuld en alleen op uw verzoek. Ik ben voor duidelijke afspraken vooraf en altijd een intake gesprek voordat u zich ergens aan verbindt, ook met mijn kennispartners.

Wilt u na het bestuderen van deze site eens vrijblijvend sparren met mij? ik nodig u graag uit voor verkennend gesprek!

Contact opnemen

Bent u na het lezen van de informatie op deze site geïnteresseerd geraakt in wat ik voor u kan betekenen? ik ben u graag van dienst en ga graag samen met u de uitdaging aan om mooie (strategische) besparingstrajecten te realiseren.

Ik daag u uit om de MKBverspillingscheck te doen!