Het samenspel met als doel rendement te verbeteren en continuïteit te waarborgen.

Uw uitdaging: Operationele bedrijfsvoering

Operationele bedrijfsvoering

Het strategisch plan is onderverdeeld in het tactische plan en het operationele plan.  Het operationele plan gaat over de dagelijkse bedrijfsvoering van uw onderneming, de locatie, de middelen, de mensen, de processen en de omgeving.

Het zijn kleine, concrete stappen die genomen worden  en die helpen de strategie te realiseren. Het tactische plan is de uitvoering in detail van het operationele plan.

Samenspel alle verspillingsonderwerpen

Operationele bedrijfsvoering is een samenspel van bijna alle verspillingonderwerpen die op deze website worden behandeld. Het ultieme doel is het rendement verbeteren en continuïteit te waarborgen. Met als positief gevolg een perfect productie- en/of dienstverleningsproces dat van toegevoegde waarde is voor uw afnemer.

Een analyse van deze bedrijfsonderdelen, van de markt en van de wijze waarop uw organisatie deze markt trotseert, vormt de input om de operationele bedrijfsvoering continu beter gestalte te kunnen en willen geven. Het is van belang dat u uw mensen kent, dat u de markt kent, maar vooral ook uzelf!

MKBVerspilling_CT_advies-hulp-ondersteuning-01
Een kleine investering in tijd met veel impact
MKB-Verspilling_grafiek-bord-negatief

Hoe goed geolied verlopen uw bedrijfsprocessen? Is het voor iedereen duidelijk wat zijn of haar taak is? Kan iedere medewerker motivatie en gedrevenheid halen uit de doelen die gesteld zijn?

Wellicht kan de MKBverspillingscheck u een ander inzicht geven in uw bedrijfsprocessen en tot verbeteringen leiden.

Het is een kleine investering in tijd maar het kan u een veelvoud aan tijd en positieve veranderingen opleveren

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Stuur een email naar weg@mkbverspilling.nl of kijk bij contact.

uw MKBverspillingsadviseur

" Van financieel auteur naar  financieel regisseur: Klanten (ver)binden door adviseren, automatiseren en optimaliseren"

De MKBVerspillingscheck

Wilt u onnodige verspilling tegengaan binnen uw organisatie? Verdiept u zich dan eens in de onderwerpen op deze site en doe de MKBverspillingscheck.

Ik begeleid u graag én deskundig in uw (strategisch) besparingstraject. Zo kan ik  op een laagdrempelige manier bijdragen aan van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie.